L’univers és intel·ligent. L’ànima existeix. Misteris quàntics, multivers, entrellaçament, sincronicitat. Més enllà de la materialitat, per a una visió espiritual del cosmos..  Pablo Montaner

L’univers és intel·ligent. L’ànima existeix. Misteris quàntics, multivers, entrellaçament, sincronicitat. Més enllà de la materialitat, per a una visió espiritual del cosmos.

Por Pablo Montaner

Formato: ePub  (Adobe DRM)
Protección:Adobe DRM
Disponibilidad: Descarga inmediata

Sinopsis

P àgines 266. Il & middot;lustrades. Els incre & iuml;bles descobriments de la física qu àntica estan canviant completament els sup òsits de la ci ència cl àssica. Avui la t ècnica permet assoliments sorprenents. Per exemple, s 'estan realitzant les primeres computadores qu àntiques amb capacitats de computació gairebé il & middot;limitades. Alguns donen suport a la possibilitat real de viatjar en el temps. A més d 'aquestes innovacions conegudes pel públic en general, hi ha altres menys conegudes per ò no menys importants. Aquestes són les novetats derivades dels estudis qu àntics, entre els quals podem esmentar la "superposició dels estats " i el "col & middot;lapse qu àntic ". La "superposició dels estats " confirma que la mateixa partícula es pot trobar simult àniament en dos o més llocs. La teoria del "col & middot;lapse qu àntic " confirma que el comportament de la mat èria es pot decidir simplement mitjançant l 'observació. Aquests no són sup òsits, sinó principis verificats experimentalment. Aquest llibre no només tracta aquestes innovacions, sinó que dóna molt espai a teories més avançades. Són teories anunciades per ò encara no confirmades. A més, el llibre també avalua les teories més aventurers, sempre que es basin científicament. Per exemple, el llibre parla del multivers, o teoria dels universos paral & middot;lels, proposat pel físic Hugh Everett. De la mateixa manera, el llibre parla de no-localitat. És un espai psíquic totalment independent de les lleis de la física cl àssica. Com a resultat de la no localitat, les partícules elementals, situades a dist àncies astron òmiques, es comporten com si fossin una. Aquest llibre també parla de les últimes investigacions de Roger Penrose, un físic no vinculat a cap religió, i Stuart Hameroff. Segons aquests dos científics, l ' ànima existeix i es pot identificar amb fluctuacions qu àntiques. Aquestes fluctuacions tenen la capacitat de sobreviure a la mort física del cos. Si realment les " ànimes " són condensacions de fluctuacions qu àntiques, podem formular una pregunta: ser à possible concebre instruments que permetin el di àleg amb aquestes fluctuacions? El llibre exposa la investigació de científics establerts per ò sense utilitzar cap fórmula matem àtica. Les teories estan exposades de manera senzilla i comprensible per a tothom. D 'aquesta manera tothom podr à descobrir els aspectes insospitats de la realitat en qu è vivim. És evident que la física qu àntica est à decretant el final del materialisme i l ’inici d ’una nova fase cultural, basada en la col & middot;laboració entre esperit i mat èria.

Pablo Montaner

  • Editorial:
  • Bruno Del Medico Editore
  • ISBN:
  • 9788834175354
  • Idioma:
  • Catalán
  • Tamaño:
  • Kb
  • Publicado:
  • Agosto 26, 2019
  • Ciencia y Técnica
    Filosofía / General
    Filosofía

Otros títulos de Bruno Del Medico Editore