Universet er intelligent. Sjelen eksisterer. Quantum mysteries, multiverse, quantum entanglement, synchronicity. Utover materialitet, for en åndelig visjon av kosmos..  Ragner Hamsun

Universet er intelligent. Sjelen eksisterer. Quantum mysteries, multiverse, quantum entanglement, synchronicity. Utover materialitet, for en åndelig visjon av kosmos.

Por Ragner Hamsun

Formato: ePub  (Adobe DRM)
Protección:Adobe DRM
Disponibilidad: Descarga inmediata

Sinopsis

Sider 260. Illustrert. De utrolige funnene av kvantfysikk forandrer fundamentalt forutsetningene om klassisk vitenskap. I dag gj & oslash;r teknologien fantastiske forestillinger. For eksempel realiseres de f & oslash;rste kvante datamaskiner med nesten ubegrenset datakapasitet. Noen st & oslash;tter den reelle muligheten for tidsreiser. I tillegg til disse innovasjonene, som er kjent for publikum, er andre mindre kjent, men ikke mindre viktige. Dette er nyhetene som kommer fra kvantestudier, blant annet "overposisjon av stater " og "kvantkollaps ". "Superposisjon av stater " bekrefter at den samme partikkelen kan bli funnet samtidig p & aring; to eller flere steder. Teorien om "quantum collapse " bekrefter at oppf & oslash;rsel av materialitet kan avgj & oslash;res av observat & oslash;ren. Dette er ikke forutsetninger, men eksperimentelt verifiserte prinsipper. Denne boken omhandler ikke bare disse innovasjonene, men gir ogs & aring; mye plass til mer avanserte teorier. Dette er teorier som er blitt kunngjort, men ikke bekreftet. I tillegg vurderer boken ogs & aring; de mest eventyrlystne teoriene, forutsatt at de er vitenskapelig konsistente. For eksempel snakker boken om multiverset eller teorien om parallelle universer foresl & aring;tt av fysikeren Hugh Everett. P & aring; samme m & aring;te snakker boken om ikke-lokalitet. Det er et psykisk rom som er helt uavhengig av lovene i klassisk fysikk. P & aring; grunn av ikke-lokalitet oppf & oslash;rer element & aelig;re partikler som er p & aring; astronomiske avstander som om de var en. Denne boken handler ogs & aring; om den siste unders & oslash;kelsen fra Roger Penrose, en fysiker som ikke har tilknytning til religion, og Stuart Hameroff. If & oslash;lge disse to forskerne eksisterer sjelen og kan identifiseres med kvantesvingninger. Disse svingningene har evnen til & aring; overleve kroppens fysiske d & oslash;d. Hvis virkelig "sjelene " er kondensasjoner av kvantesvingninger, kan vi formulere et sp & oslash;rsm & aring;l: vil det alltid v & aelig;re mulig & aring; utforme instrumenter som tillater dialog med disse svingningene? Boken avsl & oslash;rer forskningen fra etablerte forskere, men uten & aring; bruke en matematisk formel. Teoriene blir gjort tilgjengelig for alle p & aring; en enkel og forst & aring;elig m & aring;te. P & aring; den m & aring;ten kan alle oppdage de uoppdagede aspektene av virkeligheten vi lever i. Det er klart at kvantefysikk bestemmer slutten av materialisme og begynnelsen av en ny kulturfase basert p & aring; samarbeidet mellom sinn og materie.

Ragner Hamsun

  • Editorial:
  • Bruno Del Medico Editore
  • ISBN:
  • 9788834175873
  • Idioma:
  • Noruego
  • Tamaño:
  • Kb
  • Publicado:
  • Agosto 26, 2019
  • Ciencia y Técnica
    Filosofía / General
    Filosofía

Otros títulos de Bruno Del Medico Editore