Atropos. Gentian Cane

Atropos

By Federico Betti, Gentian Cane (Traductor)

Format: ePub  
Protection:Sin DRM
Availability: Instant download

Synopsis

& Ccedil;far & euml; i lidh nj & euml; seri vrasjesh t & euml; ndodhura n & euml; Bolonj & euml; dhe n & euml; rrethinat e saj? B & euml;het fjal & euml; p & euml;r nj & euml; killer serial apo ndonj & euml; tjet & euml;r? Zbulimi i tyre do t & euml; jet & euml; detyra e inspektorit t & euml; policis & euml; Stefano Xamanji dhe njer & euml;zve t & euml; tij. Nj & euml; grua gjendet e vdekur dhe mendohet se b & euml;het fjal & euml; p & euml;r nj & euml; vrasje. Fillojn & euml; hetimet, por policia duket se & euml;sht & euml; n & euml; nj & euml; rreth vicioz. Pas pak, i nj & euml;jti fat i pret edhe njer & euml;zit e tjer & euml;, dhe k & euml;shtu zbulohen disa veçori t & euml; p & euml;rbashk & euml;ta. Menj & euml;her & euml; hetuesve u vjen n & euml; mend ideja e nj & euml; killeri serial, deri kur edhe autori m & euml; i mundsh & euml;m gjendet i vrar & euml;, nga nj & euml; goditje me arm & euml; zjarri. Inspektori Xamanji dhe agjenti Finoki humbasin çdo siguri, deri sa marrin nj & euml; rr & euml;fim q & euml; do ta vendos & euml; rastin n & euml; nj & euml; k & euml;ndv & euml;shtrim t & euml; ri. Nj & euml; thriller plot me kthesa t & euml; papritura t & euml; ngjarjeve, q & euml; do ta mbaj & euml; lexuesin n & euml;n tension deri n & euml; nj & euml; epilog t & euml; paparashikuesh & euml;m.. PUBLISHER: TEKTIME

Gentian Cane

 • Publisher:
 • Tektime
 • ISBN:
 • 9788873045762
 • Language:
 • Size:
 • Kb
 • Published:
 • March 12, 2018
 • Crimen y Misterio
  Suspenso y Triller

Other titles of Federico Betti