Binjaku i Humbur. Gentian Cane

Binjaku i Humbur

By Federico Betti, Gentian Cane (Traductor)

Format: ePub  
Protection:Sin DRM
Availability: Instant download

Synopsis

Inspektori Xamanji nis q & euml; t & euml; hetoj & euml; p & euml;r identifikimin e njeriut q & euml; duket se & euml;sht & euml; p & euml;rgjegj & euml;si direkt i vrasjeve t & euml; lidhura me Shoqat & euml;n Atropos dhe ndodhit & euml; e tjera q & euml; lidhen me kriminelin Daniele Santopietro, nd & euml;rkoh & euml; q & euml; nj & euml; komshie e tij i k & euml;rkon nj & euml; favor: t & euml; shkoj & euml; n & euml; sht & euml;pin & euml; e nipit emiplegjik, q & euml; s ’ka pak q & euml; & euml;sht & euml; gjetur i vdekur, p & euml;r t ’u p & euml;rpjekur t & euml; kuptoj & euml; se çfar & euml; mund t & euml; ket & euml; ndodhur. K & euml;shtu inspektori i nd & euml;rpret k & euml;rkimet q & euml; kishte nd & euml;rmarr & euml; p & euml;r t & euml; p & euml;rmbushur k & euml;shtu k & euml;rkes & euml;n e b & euml;r & euml; nga mikesha e tij. Fillimisht mendohet q & euml; vdekja e djalit emiplegjik & euml;sht & euml; si pasoj & euml; e nj & euml; grindjeje me nj & euml; t & euml; huaj, por hetimet shpejt mb & euml;rrijn & euml; n & euml; nj & euml; rreth vicioz. Pse ka vdekur djaloshi? P & euml;r t & euml; ardhur tek zgjidhja e enigm & euml;s, inspektorit Xamanji dhe njer & euml;zve t & euml; tij u duhet t & euml; kthehen mbrapa n & euml; koh & euml;, edhe n & euml;p & euml;rmjet shfletimit t & euml; diçkaje t & euml; pamendueshme, n & euml; nj & euml; thriller me k & euml;ndv & euml;shtrime psikologjike q & euml; do ta mbaj & euml; lexuesin n & euml;n tension deri te faqja e fundit e librit. PUBLISHER: TEKTIME

Gentian Cane

 • Publisher:
 • Tektime
 • ISBN:
 • 9788893982962
 • Language:
 • Size:
 • Kb
 • Published:
 • March 12, 2019
 • Ficción General
  Suspenso y Triller

Other titles of Federico Betti